ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990

Η εταιρεία μας από το 1990 μέχρι σήμερα ασχολείται με μονώσεις σε ταράτσες, υπόγεια, τοίχους με μαυρίλες εσωτερικά, πισίνες, δεξαμενές, σοβατίσματα, ελαιοχρωματισμούς πολυκατοικιών μόνο με ηλεκτρικά αναβατόρια χωρίς σκαλωσιές, στερεώνουμε μάρμαρα, αλλάζουμε καμινάδες, υδρορροές, αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις σπιτιών.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Μονώσεις – θερμομονώσεις ταρατσών, τοίχων το γνωστό κέλυφος με άριστη εργασία και εγγύηση συνεργασιών. Μονώσεις – στεγανοποιήσεις σε κεραμοσκεπές που έχουν πρόβλημα υγρασίας έχουμε τον τρόπο να σφραγίσουμε τα κεραμίδια 100%.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Προσόψεις, γωνίες μπαλκονιών, επισκευή, μόνωση, βαφή μόνο με ηλεκτρικά αναβατόρια. Αλλάζουμε καμινάδες υδρορροές, βάφουμε φωταγωγούς και δύσκολους τοίχους που δεν μπαίνουν σκαλωσιές. Διαθέτουμε και γερανό για επισκευές και βαψίματα για μπαλκόνια τοίχους, προσόψεις κλπ. Γυάλισμα μαρμάρων με ειδικό τριβείο.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Καλύπτουμε όλες τις εργασίες ανακαίνισης. Έχουμε την λύση για την πισίνα σας με τα τελειότερα υλικά που κυκλοφορούν όπως τα υλικά της εταιρείας SIKA. Διαθέτουμε πολιτικό μηχανικό για την έκδοση αδειών από πολεοδομία ή ΙΚΑ.

Ρωτήστε μας για τις υπηρεσίες μας